elektronická kniha

Výchova ke zdravému životnímu stylu – nová generace —  žákovská licence

Dagmar Havlíková, Milada Krejčí, Lenka Šulová, František Rozum

Nakladatelství Fraus

Obsahově je v souladu se vzdělávací oblastí Člověk a zdraví dle RVP pro ZV a zohledňuje úpravy na základě novely školského zákona. Nově je zařazena kapitola Ochrana člověka za mimořádných událostí.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

ONLINE

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 978-80-7489-388-9

Počet stran:200

Rok vydání:2021

Vaše cena: 289 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 43 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS

Co obsahuje žákovská licence

  • i-učebnici Flexibooks včetně multimédií a interaktivních cvičení

Co najdete v učebních materiálech

Učebnice Výchova ke zdravému životnímu stylu pro II. stupeň základní školy a nižší gymnázia obsahově vychází z RVP, odpovídá kritériím pro vzdělávací obor Člověk a zdraví. Vzhledem k individuálnímu a společenskému rozměru zdraví je výchova ke zdraví velmi úzce propojena s průřezovým tématem Osobnostní a sociální výchova. Nová generace Výchovy ke zdravému životnímu stylu navazuje na oblíbenou původní publikaci a tematicky ji kopíruje. Je obohacena o novou kapitolu Ochrana člověka za mimořádných událostí.

Učební text není rozdělen do jednotlivých ročníků,
což umožňuje jeho variabilnější využití, např. při projektovém vyučování nebo výuce v blocích. Zpracování textu klade důraz na model výuky, kdy je podporována aktivita, samostatnost a tvořivost žáků. Důraz je kladen na motivaci ke zdravému životnímu stylu, jako předpokladu pro dlouhý a plnohodnotný život. Všechny kapitoly jsou postaveny na etickém základu vlastní sebeúcty a úcty k druhým lidem

Co přináší i-učebnice navíc

Interaktivní učebnice ve formátu Flexibooks obsahuje audio a video nahrávky s materiály doplňujícími dané téma a webové odkazy, na nichž mohou žáci získat rozšiřující informace k probírané látce. K procvičování a opakování učiva slouží interaktivní cvičení. V učebnici najdete 92 tisknutelných pacovních listů, které plnohodnotně nahrazují pracovní sešit.

Nová generace Výchovy ke zdravému životnímu stylu navazuje na oblíbenou původní publikaci a tematicky ji kopíruje. Je obohacena o novou kapitolu Ochrana člověka za mimořádných událostí.


Nevíte si rady?

Přečtěte si návod ke stažení i-učebnice nebo kontaktujte zákaznickou podporu.


Současně nakupované