interaktivní kniha s přidanými multimédii

Zeměpis 9 – nová generace —  školní multilicence

Nakladatelství Fraus

Multilicence kombinuje obsah žákovské i učitelské licence a opravňuje k používání na zařízeních učitelů a žáků ve škole i doma. Výhodou je jednoduchá a přehledná správa zakoupených multilicencí, umožňující přidělování/odebírání oprávnění uživatelům dle potřeb školy.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

ONLINE

Nákupem získáte 4 instalace pro každého uživatele.

ISBN:

Počet stran:0

Rok vydání:2017

Tento produkt je dostupný jen přihlášeným zákazníkům s oprávním k nákupu multilicencí.

POPIS

 

Co získáte v rámci školní multilicence

Získejte interaktivní učebnici na školní rok zdarma 

Stačí, když si objednáte 15 a více kusů tištěných učebnic nové generace od jednoho předmětu a ročníku. Více informací o učebnicích včetně možnosti jejich objednání najdete ZDE.

Co najdete v učebních materiálech

Nová generace učebnic zeměpisu vychází z původní řady učebnic, která byla přepracována a modernizována s ohledem na dynamické změny 21. století a současné trendy ve výuce. Zohledněny byly rovněž požadavky a podněty učitelů, kteří učebnice používají už více než 10 let.

Poslední z nové řady učebnic zeměpisu pro ZŠ a VG tzv. nové generace je učebnicí, která se v rozhodující míře věnuje globalizaci z různých úhlů pohledu a jejímu vlivu na regionální problematiku a běžný život občana. Otevírá prostor pro rozvíjení a utváření klíčových kompetencí, především sociálních, personálních, občanských a komunikativních.

Učebnice obsahuje tematické celky:
Proměny současného světa, Globalizace, Globalizace v hospodářství, Kulturní globalizace, Globální problémy životního prostředí, Politická globalizace, Rozdíly ve vyspělosti zemí, Zdroje globálního vývoje, My a propojený svět

Výhody oproti původní řadě učebnic: rozsah upravený pro výuku zeměpisu v 9. ročníku, aktualizovaná témata v souladu se změnami v současném světě, aktualizovaný obrazový materiál, nové učební úkoly rozlišené dle obtížnosti a úkoly vhodné pro týmovou práci

 

Co přináší i-učebnice navíc

Interaktivní učebnice Zeměpis 9 – nová generace je obsahově shodná s tištěnou učebnicí. Nabízí navíc interaktivitu v podobě přidaných multimédií, která přispívají k lepšímu znázornění a pochopení probírané látky:
 

  • interaktivní cvičení a testy
  • videa a animace
  • mapy
  • dokumenty
  • další fotografie a ilustrace
  • mezipředmětové vztahy – odkazy do učebnic jiných vzdělávacích oborů
  • odkazy na ověřené informační zdroje

Nevíte si rady?

Přečtěte si návod ke stažení i-učebnice nebo kontaktujte zákaznickou podporu.


Spřažené zboží


Současně nakupované