elektronická kniha

Fyzika I – 2. díl – pracovní sešit —  učitelská licence

Prodos

Učitelská licence obsahuje pracovní sešit Fyzika I – 2. díl (Magnetické vlastnosti látek, Síla a její účinky, Částicová stavba látek, Elektrický obvod, Země a vesmír) a pracovní sešit s výsledky úloh.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

ONLINE

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN:

Počet stran:0

Rok vydání:2023

Vaše cena: 137 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 46 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS

Učitelská licence obsahuje

  • pracovní sešit Fyzika I – 2. díl – Magnetické vlastnosti látek, Síla a její účinky, Částicová stavba látek, Elektrický obvod, Země a vesmír
  • pracovní sešit s komentářem pro učitele


Učební materiály

Žákovský pracovní sešit obsahuje pouze zadání úloh, komentovaný sešit je opatřen výsledky. Součástí pracovních sešitů nejsou interaktivní testy.

 

Řada Fyziky I–IV

Dialogicky psaný, apelativní text řady učebnic a pracovních sešitů uvádí žáky neotřelou formou do světa fyziky. Důraz se klade na experiment, na posílení schopnosti vyhodnocovat informace a zorientovat se v odborném textu i technickém zápisu, na samostatné vyvozování obecnějších závěrů z dílčích poznatků, a v neposlední řadě na propojování znalostí z různých oborů.
 
Autorský tým spojuje pedagogy všech stupňů škol. Ilustrace Pavla Kantorka, Ivany Vlasákové a Tomáše Kopřivy vnášejí humor i tam, kde byste jej neočekávali. Fotografie Petra Dzika pečlivě dokumentují popsané experimenty a aplikace.
 
Tematická kompozice učebnic umožňuje svobodnější plánování a integraci učiva do ŠVP a využití učebnic i mimo obor fyziky. Každá učebnice fyziky je doplněna pracovním sešitem, jehož obsah přesně odpovídá členění výkladu v učebnici.
 

Nevíte si rady?

Přečtěte si návod ke stažení i-učebnice nebo kontaktujte zákaznickou podporu.


Současně nakupované