elektronická kniha

Čítanka 8 až 9 s nadhledem – interaktivní pracovní sešit —  školní multilicence

Nakladatelství Fraus

Čítanka s nadhledem je navržena jako pracovní sešit, jenž svými texty a úkoly vede žáky k rozvoji jejich představivosti a vybízí je k tvůrčímu psaní. Je vhodným doplňkem k jakékoli čítankové řadě. Navíc každá kapitola obsahuje odkaz na www.skolasnadhledem.cz, kde jsou pro učitele i žáka uvedeny vybrané audio- a videoukázky, jež vhodně obohatí výuku.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ONLINE

Nákupem získáte 4 instalace pro každého uživatele.

ISBN:

Počet stran:56

Rok vydání:2020

Tento produkt je dostupný jen přihlášeným zákazníkům s oprávním k nákupu multilicencí.

POPIS

 

Co získáte v rámci školní multilicence

  • obsah pro učitele, který je přímo uzpůsoben pro frontální výuku a přináší možnost zobrazování řešení úkolů z pracovního sešitu
  • jednoduchou a přehlednou administraci uživatelů i zakoupených produktů

Získejte interaktivní pracovní sešit na školní rok zdarma 

Stačí, když si objednáte 15 a více kusů tištěných pracovních sešitů s nadhledem od jednoho předmětu a ročníku. Více informací o tištěných pracovních sešitech včetně možnosti jejich objednání najdete ZDE.

Co najdete v učebních materiálech

Čítanka s nadhledem představuje zcela nový přístup k výuce literatury, neboť podporuje samostatné kreativní myšlení žáků a napomáhá rozvoji čtenářské gramotnosti. Obsahuje ukázky jak ze současné, u dnešních dětí a mládeže populární literatury, tak jsou zde i zastoupena inspirativní kanonická česká i světová díla.

Pracovní sešit je určen pro 8. a 9. stupeň ZŠ a umožňuje v rámci individuálních tematických plánů větší variabilitu při volbě ukázek. Vnitřně je sešit členěn do tří částí – próza, poezie a drama. Svou strukturou a způsobem kladení otázek umožňuje čítanka samostatnou práci žáka bez dalšího dohledu učitele. Může nahradit čtenářské portfolio a čtenářský deník.


Hybridní pracovní sešity?

Díky jedinečnému kódu si můžete ke každému tématu ze sešitu vypracovávat další zábavná online cvičení a souhrnné testy. Při jejich řešení okamžitě žáci zjistí, co si musí ještě zopakovat a co je pro ně již hračka!


Jaké další benefity nabízí hybridní pracovní sešit?

Každá kapitola obsahuje odkaz na www.skolasnadhledem.cz, kde jsou pro učitele i žáka uvedeny vybrané audio- a videoukázky, jež vhodně obohatí výuku.


Jaké úkoly na vás v pracovním sešitě čekají?

•    podporující fantazii a tvůrčí psaní
•    zábavné křížovky

Více informací k novým hybridním pracovním sešitům najdete ZDE.


Co přináší i-pracovní sešit navíc

 

  • Interaktivní novinka fungující na platformě Flexibooks je uzpůsobena pro frontální výuku s využitím interaktivní tabule a přináší vám možnost zobrazit správná řešení jednotlivých cvičení z pracovního sešitu jednoduše – na jedno kliknutí.
  • Samozřejmostí je také základní interaktivita – tedy zvětšení výřezu stránky pracovního sešitu na celou obrazovku a práce s ním.
  • Audionahrávky k poslechovým a fonetickým cvičením jsou k dispozici jednoduše na jedno kliknutí.
  • Interaktivní pracovní sešity navíc obsahují přímé odkazy na tematicky rozšiřující interaktivní cvičení na Škole s nadhledem.

Nevíte si rady?

Přečtěte si návod ke stažení i-pracovního sešitue nebo kontaktujte zákaznickou podporu.


Současně nakupované