elektronická kniha

Výrobní a technologické aspekty středověkých a raně novověkých komorových kachlů —  Seminář. Uherské Hradiště 11. února 2009

Zdeněk Měřínský

Masarykova univerzita

Sborník přináší příspěvky prezentované na semináři "Výrobní a technologické aspekty středověkých a raně novověkých komorových kachlů", který v souvislosti s výstavou "Krása, která hřeje. Gotické a renesanční kachle Moravy a Slezska" uspořádaly Ústav archeologie a muzeologie Masarykovy univerzity a Slovácké muzeum počátkem roku 2009 v Uherském Hradišti.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 978-80-210-7617-4

Počet stran:84

Rok vydání:2014

Běžná cena:130 

Akce: 15%

Ušetříte: 20 

Vaše cena: 110 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 32 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS



Sborník přináší příspěvky prezentované na semináři "Výrobní a technologické aspekty středověkých a raně novověkých komorových kachlů", který v souvislosti s výstavou "Krása, která hřeje.
Gotické a renesanční kachle Moravy a Slezska" uspořádaly Ústav archeologie a muzeologie Masarykovy univerzity a Slovácké muzeum počátkem roku 2009 v Uherském Hradišti.
Pozvání na seminář přijali krom archeologů i akademičtí sochaři - specialisté v oboru keramické a kamnářské tvorby, jejichž cenné praktické zkušenosti s rekonstrukcemi středověkých výrobních postupů i stavby funkčních kamen a jejich provozu jsou obohacením nejen teoretických oborových znalostí ale i tohoto sborníku.

Současně nakupované