elektronická kniha

Úsměvy, zkušenosti, výstřednosti

Karel Nešpor

Nakladatelství Portál

„Kdybych měl plnovous, tak se nebudu ke kuřákům raději ani přibližovat!“ Známý český psychiatr se ve čtyřech oddílech knihy opět pozastavuje nad absurditami každodenního života i nad jeho krásou, které si povšimne jen ten, kdo si na ni udělá čas.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 978-80-262-1680-3

Počet stran:144

Rok vydání:2020

Běžná cena:249 

Akce: 23%

Ušetříte: 57 

Vaše cena: 192 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet


Koupit

POPIS

 

„Kdybych měl plnovous, tak se nebudu ke kuřákům raději ani přibližovat!“

Známý český psychiatr se ve čtyřech oddílech knihy opět pozastavuje nad absurditami každodenního života i nad jeho krásou, které si povšimne jen ten, kdo si na ni udělá čas. Nechybí ani půvabné historky z abstinentského života. První část knihy se věnuje různým aspektům smíchu a úsměvu, druhá část se zabývá mj. bludy a bludíky, cudnou a necudnou reklamou či transformačním účinkem vděčnosti a třetí část pojednává o vhodných technikách a návodech vedoucích k tělesné i duševní vyrovnanosti.

Najdete zde krátké příběhy – zamyšlení, pousmání, tu a tam zenovou kontemplaci nebo krátký, úderný verš. Čtenáře textem opět doprovází mudrlant pan Zkoumal.

MUDr. Karel Nešpor, CSc., je český psychiatr specializovaný na léčbu návykových nemocí, publicista a pedagog. V Portále vyšla řada jeho úspěšných knih, mj. Kudy do pohody, Jak být milejší, Střízlivě, většinou vesele, Jde to i s úsměvem.