elektronická kniha

Stokrát Antarktida

Miloš Barták, Michaela Bednaříková, Josef Hájek, Filip Hrbáček, Barbora Hutňan-Chattová, Pavel Jurajda, Pavel Kapler, Michaela Kňažková, Marcel Kosina, Stanislava Králová, Monika Laichmanová, Kamil Láska, Ivana Mašlaňová, Šárka Mašová, Kumund Misra, Daniel Nývlt, Pavel Prošek, Ivo Sedláček, Peter Váczi

Masarykova univerzita

Kniha nabízí sto otázek a sto odpovědí o Antarktidě. V několika oddílech autoři, účastníci antarktických výzkumů, představují tento kontinent, historii jeho objevování, geologii, věnují se klimatologickým otázkám a dopadům globálního oteplování v Antarktidě.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 9788028000486

Počet stran:166

Rok vydání:2022

Běžná cena:390 

Akce: 15%

Ušetříte: 58 

Vaše cena: 332 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 98 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS



Kniha nabízí sto otázek a sto odpovědí o Antarktidě. V několika oddílech autoři, účastníci antarktických výzkumů, představují tento kontinent, historii jeho objevování, geologii, věnují se klimatologickým otázkám a dopadům globálního oteplování v Antarktidě. V částech z biologických věd pojednávají o živočiších, včetně mikroorganismů, a rostlinách Antarktidy. Závěr věnují českému antarktickému výzkumnému programu, zajímavostem z české stanice J. G. Mendela, informacím o jejím budování a provozu od roku 2006 i samotnému ostrovu Jamese Rosse.