interaktivní kniha s přidanými multimédii

Školní atlas světa – 2017 —  školní multilicence

Kartografie PRAHA

Interaktivní verze Školního atlasu světa pro 2. stupeň ZŠ a střední školy. Vychází ze 4. vydání tištěné verze. Multilicence opravňuje k používání na zařízeních učitelů a žáků ve škole i doma. Výhodou je jednoduchá a přehledná správa zakoupených multilicencí, umožňující přidělování/odebírání oprávnění uživatelům dle potřeb školy.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

ONLINE

Nákupem získáte 4 instalace pro každého uživatele.

ISBN:

Počet stran:0

Rok vydání:2017

Tento produkt je dostupný jen přihlášeným zákazníkům s oprávním k nákupu multilicencí.

POPIS

Co získáte v rámci školní multilicence

  • interaktivní Školní atlas světa
  • jednoduchou a přehlednou administraci uživatelů i zakoupených produktů
  • licenci na školní rok či na neomezenou dobu

Nejprodávanější český školní atlas – tentokráte v interaktivní verzi vycházející ze 4. vydání tištěného atlasu – je univerzální pomůckou pro výuku, nejen zeměpisu, na všech stupních škol. Oproti tištěné verzi nabízí atlas řadu nadstavbových multimediálních prvků, které již do dnešních školních lavic neodmyslitelně patří.

Kromě zoomovatelných map a řady fotografií obsahuje grafy a animace vývoje aktuálních témat světa, grafická schémata pomáhající k porozumění jevům znázorněných na mapách a neposledně velké množství odkazů na další doplňující informace a zdroje.

Stejně jako v tištěné verzi jsou v úvodní části zpracovány nejnovější astronomické poznatky o vesmíru a sluneční soustavě. Dále navazuje kapitola Svět s mnoha tematickými mapami, věnujícími se přírodě, obyvatelstvu, hospodářství nebo prostředí, ve kterém lidé na Zemi žijí. Nově zpracovává i nejžhavější témata současného světa, jako kvalitu života či ohniska napětí. Části věnované jednotlivým světadílům obsahují podrobné obecně zeměpisné mapy, rozšiřující tematické mapy a historické mapy vývoje jednotlivých kontinentů. Mapovou část každého světadílu uvozují stránky se stručným charakterizujícím textem a s tabulkou geografických údajů.

Atlas je doplněn přehlednou tabulkou všech států a závislých území světa, tabulkami zeměpisných rekordů a rejstříkem, který čítá přes 15 000 názvů.

Spřažené zboží


Současně nakupované