interaktivní kniha s přidanými multimédii

Školní atlas světa – 2021 —  školní multilicence

Kartografie PRAHA

Multilicence opravňuje k používání na zařízeních učitelů a žáků ve škole i doma. Výhodou je jednoduchá a přehledná správa zakoupených multilicencí, umožňující přidělování/odebírání oprávnění uživatelům dle potřeb školy.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

ONLINE

Nákupem získáte 4 instalace pro každého uživatele.

ISBN:

Počet stran:0

Rok vydání:2021

Tento produkt je dostupný jen přihlášeným zákazníkům s oprávním k nákupu multilicencí.

POPIS

Co získáte v rámci školní multilicence

  • interaktivní Školní atlas světa
  • jednoduchou a přehlednou administraci uživatelů i zakoupených produktů
  • licenci na školní rok či na neomezenou dobu
Seznam se s novinkou na Flexibooks.cz – představujeme Vám školní multilicence.

Nejprodávanější český školní atlas – tentokráte v interaktivní verzi vycházející z 5. vydání tištěného atlasu – je univerzální pomůckou pro výuku, nejen zeměpisu, na všech stupních škol. Oproti tištěné verzi nabízí atlas řadu nadstavbových multimediálních prvků, které již do dnešních školních lavic neodmyslitelně patří.

Kromě zoomovatelných map a řady fotografií obsahuje grafy a animace vývoje aktuálních témat světa, grafická schémata pomáhající k porozumění jevům znázorněných na mapách a neposledně velké množství odkazů na další doplňující informace a zdroje.

Stejně jako v tištěné verzi jsou v úvodní části zpracovány nejnovější astronomické poznatky o vesmíru a Sluneční soustavě. Dále navazuje kapitola Svět s mnoha tematickými mapami, věnujícími se přírodě, obyvatelstvu, hospodářství nebo prostředí, ve kterém lidé na Zemi žijí.

Mapovou část každého světadílu uvozují fotografické stránky se stručným charakterizujícím textem a s tabulkou geografických údajů. Části věnované jednotlivým světadílům obsahují podrobné obecně zeměpisné mapy, doplněné o rozšiřující tematické mapy. Zeměpisné učivo je doplněno také o historické mapy stěžejních etap vývoje jednotlivých kontinentů, umožňující využití také v mezipředmětové výuce.

Atlas je doplněn přehlednou tabulkou všech států a závislých území světa, tabulkami zeměpisných rekordů a rejstříkem, který čítá přes 15 000 názvů.

Spřažené zboží


Současně nakupované