elektronická kniha

Prostorové chování: vzorce aktivit, mobilita a každodenní život ve městě

Bohumil Frantál, Jakub Jaňura, Pavel Klapka, Josef Kunc, Jaroslav Maryáš, Eva Nováková, Robert Osman, Tadeusz Siwek, Zdeněk Szczyrba, Petr Tonev, Václav Toušek

Masarykova univerzita

Prostor a čas jsou základními determinantami lidského chování; jinými slovy představují základní dimenze reality každodenního života. Publikace se zaměřuje na lidské chování, respektive jeho nejrůznější projevy v prostoru a čase, a představuje vybrané výsledky práce na projektu „Prostorové modely chování v měnícím se urbánním prostředí z pohledu geografie času“.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 978-80-210-8170-3

Počet stran:140

Rok vydání:2016

Běžná cena:250 

Akce: 15%

Ušetříte: 37 

Vaše cena: 213 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 53 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS

Prostor a čas jsou základními determinantami lidského chování; jinými slovy představují základní dimenze reality každodenního života.
Publikace se zaměřuje na lidské chování, respektive jeho nejrůznější projevy v prostoru a čase, a představuje vybrané výsledky práce na projektu „Prostorové modely chování v měnícím se urbánním prostředí z pohledu geografie času“.
Výzkumný projekt byl inspirován mimo jiné teorií difuze inovací analyzující procesy šíření nových fenoménů – myšlenek, technologií, produktů či norem a vzorců chování – v prostoru a čase a opíral se o teoretické koncepty a metodologické přístupy uplatňované v rámci tzv. geografie času.

Současně nakupované