elektronická kniha

Populist Political Parties in East-Central Europe

Vlastimil Havlík, Aneta Pinková

Masarykova univerzita

Monografie mapuje populistické politické strany v regionu střední a východní Evropy, resp. v postkomunistických členských zemích Evropské unie. Autoři jednotlivých kapitol vycházejí z typologie populistických stran (exclusively a non-exclusively populist parties) představené v úvodní kapitole knihy. V jednotlivých kapitolách – případových studiích jsou analyzovány vybrané aspekty populistických stran.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 978-80-210-7807-9

Počet stran:307

Rok vydání:2015

Běžná cena:705 

Akce: 15%

Ušetříte: 106 

Vaše cena: 599 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 150 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS

Monografie mapuje populistické politické strany v regionu střední a východní Evropy, resp. v postkomunistických členských zemích Evropské unie.
Autoři jednotlivých kapitol vycházejí z typologie populistických stran (exclusively a non-exclusively populist parties) představené v úvodní kapitole knihy.
V jednotlivých kapitolách – případových studiích jsou analyzovány vybrané aspekty populistických stran. Přiblížena je jejich historie a vývoj, organizační struktura, ideologická profilace, charakter voličské základy a pozice ve stranickém systému.
Publikace navazuje na řadu odborných textů věnovaných populismu nejen ve sledované oblasti, ale i v dalších evropských i neevropských zemích. Jedná se ale o první publikaci systematicky zpracovávající tuto problematiku v daném regionu.

Současně nakupované