elektronická kniha

Náročné, krizové a mimořádné situace v kontextu rezidenčních služeb. Umírání, doprovázení a smrt uživatelů se zdravotním postižením

Jan Chrastina, Naděžda Špatenková, Bianka Hudcová

Vydavatelství Univerzity Palackého

Publikace byla vytvořena především za účelem „otevření vybraných témat“ spojených se zvládáním náročných, krizových a mimořádných situací pracovníky rezidenčních služeb, protože právě ti by měli být kompetentní efektivně reagovat a jednat.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 978-80-244-5756-7

Počet stran:162

Rok vydání:2020

Běžná cena:199 

Akce: 25%

Ušetříte: 50 

Vaše cena: 149 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 50 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS



Publikace byla vytvořena především za účelem „otevření vybraných témat“ spojených se zvládáním náročných, krizových a mimořádných situací pracovníky rezidenčních služeb, protože právě ti by měli být kompetentní efektivně reagovat a jednat. V těchto situacích se pracovníci mohou potýkat s pocitem vlastní nepřipravenosti, která může pramenit nejen z jejich osobnostních předpokladů, ale také z dosavadních zkušeností, znalostí a praktických dovedností.
Publikace díky výsledkům a zjištěním nabízí náhled na to, co pracovníci v podmínkách rezidenčních služeb považují za náročnou, krizovou anebo mimořádnou situaci a událost. Autoři publikace akcentují (v kontextu připravenosti pracovníků) situace spojené s umíráním a úmrtím jednoho nebo i více uživatelů rezidenční služby.

Současně nakupované