elektronická kniha

Moravskoslezská škola doktorských studií —  Seminář 2

Jan Klápště, Zdeněk Měřínský

Masarykova univerzita

V dalším Supplementu řady Dissertationes Archaeologicae Brunensis/Pragensesque předkládáme příspěvky doktorských studentů oborů antropologie, archeologie, etnologie a geologické vědy, které představují jeden z výstupů grantu Moravskoslezská škola doktorských studií II.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 978-80-210-7619-8

Počet stran:145

Rok vydání:2014

Běžná cena:200 

Akce: 15%

Ušetříte: 30 

Vaše cena: 170 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 50 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS



V dalším Supplementu řady Dissertationes Archaeologicae Brunensis/Pragensesque předkládáme příspěvky doktorských studentů oborů antropologie, archeologie, etnologie a geologické vědy, které představují jeden z výstupů grantu Moravskoslezská škola doktorských studií II. Všechny příspěvky vznikaly v rámci disertačních prací autorů a byly prezentovány na pravidelně konaném doktorském semináři v Brně.
Příspěvky řeší jednak teoretické otázky, ale také představují výsledky materiálových studií. Z chronologického hlediska jsou studie zaměřeny zejména na období paleolitu, neolitu, halštatu, raného středověku, středověku, novověku a 19. století. Sborník shrnuje humanitní i přírodovědné přístupy ke studiu movitých i nemovitých památek.