elektronická kniha

Didaktika profesního vzdělávání

Jaroslav Mužík

Nakladatelství Fraus

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

ONLINE

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN:

Počet stran:202

Rok vydání:2012

1. vydání

Vaše cena: 259 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 86 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS

Prudké zvyšování potřeby vzdělávání dospělých (pro které je používán název andragogika) je jedním ze základních atributů informační společnosti. Vzdělávat se musíme všichni, a to v podstatě nepřetržitě. Přitom jde o záležitost složitou a nákladnou. Má-li být zároveň efektivní, musejí ti, kdo vzdělávání dospělých provádějí, prakticky využívat výsledky teorie vzdělávání dospělých – andragogické didaktiky.


A právě praktická aplikace andragogické didaktiky je hlavním obsahem této publikace. Čtenář v ní nalezne jak základní, systematicky uspořádané informace, jako jsou didaktické principy, formy a metody, tak i vybraná jednotlivá, leč pro praxi významná nebo zcela nová témata, jako je komunikace ve výuce, speciální postupy, netradiční didaktické systémy a v neposlední řadě moderní didaktické technologie.


Kniha je velmi užitečná nejen pro ty, kteří se věnují přímo vzdělávání a školení dospělých, ale i pro ty, kteří při své práci s nimi potřebují kvalitně komunikovat či účinně prezentovat a přesvědčovat.

Současně nakupované