elektronická kniha

Didaktika matematiky —  Jak učit matematiku zajímavě a užitečně

Josef Polák

Nakladatelství Fraus

Jak učit matematiku zajímavě a užitečně? Kniha je vhodná pro učitele matematiky, studenty učitelství a zájemce o matematiku a její historii. Jejím cílem je být zdrojem inspirace pro středoškolské učitele a pomoci vzdělávat schopné učitele matematiky.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

ONLINE

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 978-80-7489-108-3

Počet stran:432

Rok vydání:2014

1. vydání

Běžná cena:399 

Akce: 15%

Ušetříte: 60 

Vaše cena: 339 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 132 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS

V současnosti je v našem i světovém školství aktuální a důležité řešení didaktických problémů: Jaké si klást cíle a jaké volit metody či prostředky ve výuce matematiky? Jak koncipovat výuku tak, aby byla účinná a vyhovovala požadavkům 21. století?

Publikace vyplňuje citelnou mezeru v naší odborné literatuře, kterou je kvalitní učebnice didaktiky středoškolské matematiky. Jejím cílem je jednak pomoci vzdělávat schopné učitele matematiky, ale hlavně být zdrojem inspirace pro středoškolské učitele, kteří mají zájem o kvalitní výuku. Je vhodná pro učitele matematiky, studenty učitelství, ale také pro další zájemce o studium matematiky a její historie.

Doc. Polák je znám jako renomovaný odborník v oblasti středoškolské matematiky a je autorem řady úspěšných knižních publikací. Současně je i pedagogem s celoživotními zkušenostmi jak ve středoškolském, tak ve vysokoškolském matematickém vzdělávání.

Didaktika matematiky:
I. ČÁST –  Jak učit matematiku zajímavě a užitečně
II. ČÁST – Obecná didaktika matematiky
III. ČÁST – Historie matematiky


Současně nakupované