elektronická kniha

Bez podmínek —  Metody psychosociální podpory pro lidi užívající drogy

Pavel Nepustil, Markéta Geregová, Anna Hokynek, Markéta Čtvrtečková, Jiří Frýbert, Tomáš Kozel, Markéta Fišarová, Kateřina Kružíková, Adina Kleinová

Masarykova univerzita

Kniha přináší přehled vybraných metod práce s lidmi, kteří užívají drogy, a je určena jak pro odborníky a studenty psychosociálních oborů, tak pro zájemce o problematiku drog a závislostí z řad široké veřejnosti.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 978-80-210-9668-4

Počet stran:219

Rok vydání:2020

Běžná cena:380 

Akce: 15%

Ušetříte: 57 

Vaše cena: 323 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 95 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS


Kniha přináší přehled vybraných metod práce s lidmi, kteří užívají drogy, a je určena jak pro odborníky a studenty psychosociálních oborů, tak pro zájemce o problematiku drog a závislostí z řad široké veřejnosti. Popisované metody mají společné zázemí v současných konceptech sociálních věd, jako jsou participativní přístupy, empowerment nebo kritická sociální práce. Autorský tým je tvořen českými odborníky, převážně sociálními pracovníky, s bohatými zkušenostmi z práce s lidmi užívajícími drogy. Kniha je psána přístupným jazykem, metody obsahují řadu příkladů a konkrétních doporučení pro praxi a zvláštní pozornost je věnována skupinám se specifickými potřebami.

Současně nakupované