elektronická kniha

Angličtina pro Informační technologie / English for Information Technology —  pro SPŠ se zaměřením na obor informační technologie.

Daša Polivčaková

Nakladatelství Informatorium

Učebnice není koncipována jako standardní učebnice rozvíjející všechny jazykové dovednosti, její zaměření spočívá v doplnění obecné angličtiny o odborný jazyk tohoto dynamicky se rozvíjejícího oboru. Je založena především na práci s odborným textem s důrazem na osvojení profesně orientované terminologie vybraných tematických okruhů pokrývajících nejdůležitější oblasti IT. Příručka pokrývá celkem 23 tematických okruhů.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 978-80-7333-135-1

Počet stran:96

Rok vydání:2018

Vaše cena: 315 

Cena zápůjčky na 31 dnů: 110 

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS

Učebnice není koncipována jako standardní učebnice rozvíjející všechny jazykové dovednosti, její zaměření spočívá v doplnění obecné angličtiny o odborný jazyk tohoto dynamicky se rozvíjejícího oboru. Je založena především na práci s odborným textem s důrazem na osvojení profesně orientované terminologie vybraných tematických okruhů pokrývajících nejdůležitější oblasti IT. Příručka pokrývá celkem 23 tematických okruhů. Poslouží jako doplněk k učebnicím obecné angličtiny a jako základ přípravy v rámci třetí (specifické) části ústní maturitní zkoušky. Je určena především studentům středních průmyslových škol se zaměřením na obor informační technologie.

Současně nakupované