interaktivní kniha s přidanými multimédii

Raduga po-novomu 4 —  školní multilicence

Nakladatelství Fraus

Multilicence kombinuje obsah žákovské i učitelské licence a opravňuje k používání na zařízeních učitelů a žáků ve škole i doma. Výhodou je jednoduchá a přehledná správa zakoupených multilicencí, umožňující přidělování/odebírání oprávnění uživatelům dle potřeb školy.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

ONLINE

Nákupem získáte 4 instalace pro každého uživatele.

ISBN:

Počet stran:0

Rok vydání:0

Tento produkt je dostupný jen přihlášeným zákazníkům s oprávním k nákupu multilicencí.

POPIS

Co získáte v rámci školní multilicence

Co najdete v učebních materiálech

Inovovaný pětidílný učební soubor Raduga po-novomu je určen k výuce ruštiny na středních školách. Počítá se též s možností uplatnění ve vysokoškolském studiu nefilologických oborů a v jazykových kurzech.

Celá řada je založena na lingvodidaktické koncepci, jejímž podstatným rysem je integrované využití hodnotných výsledků dosavadního mnohostranného vývoje didaktiky cizích jazyků s důrazem na její nejnovější úroveň.

Ve 4. díle (úroveň A2-2. část) je pět tematických celků a rozpracovaná témata ekologie, cestování, ubytování a stravování.

Třetí tematický celek prohlubuje znalosti o Moskvě. Slovní zásoba zahrnuje frekventovaná slova a fráze k tematickým okruhům, komunikativním situacím a řečovým intencím, synonymické, antonymické a slovotvorné vztahy mezi slovy, volná a ustálená slovní spojení.

Slovní zásoba je rozdělena na slovní zásobu povinnou a nepovinnou (rozšiřující). Mluvnické učivo je zaměřeno na časové údaje a číselné výrazy, je doplňován systém časování a skloňování; dále je zahrnut rozkazovací a podmiňovací způsob a podmínková souvětí.

Co přináší i-učebnice navíc

Tato i-učebnice je obsahově shodná s tištěnou učebnicí, nabízí navíc interaktivitu v podobě přidaných multimédií, která přispívají k lepšímu znázornění a pochopení probírané látky:

  • interaktivní cvičení a jazykové hry (kvízy, doplňovačky, pexesa, křížovky...)
  • na konci každé lekce test formou kvízu
  • veškeré poslechy z učebnice a příručky učitele
  • ozvučená slovní zásoba po lekcích
  • zajímavé odkazy na internet
  • další fotografie a texty z oblasti reálií.

Doporučujeme

Naučte se slovíčka snadno a rychle na www.skolasnadhledem.cz

Nevíte si rady?

Přečtěte si návod ke stažení i-učebnice nebo kontaktujte zákaznickou podporu.


Spřažené zboží


Současně nakupované