elektronická kniha

Profesionalita v ošetřovatelství II. —  Sborník příspěvků konference

Zdeňka Mikšová

Vydavatelství Univerzity Palackého

Konference Profesionalita v ošetřovatelství II. se uskutečnila 21. května 2015 v Olomouci jako společný projekt Ústavu ošetřovatelství Jeseniovy lékařské fakulty v Martine, Lékařské fakulty Ostravské univerzity a Ústavu ošetřovatelství Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci jako jejím hlavním organizátorem.

Dostupné pro operační systémy:

WINDOWS

ANDROID

APPLE iOS

Nákupem získáte až 4 instalace.

ISBN: 978-80-244-4863-3

Počet stran:246

Rok vydání:2015

Zdarma pro Vás

Cena zápůjčky na 31 dnů:

  • Koupit pro sebe 1ks

  • Koupit poukaz/počet

  • Zápůjčka na 31 dnů     


Koupit

POPIS

Cílem této vědecko-odborné konference bylo dát prostor pro setkání vysokoškolských odborníků v oboru ošetřovatelství a ostatních nelékařských povolání a zástupců zdravotnické praxe – všeobecných sester, porodních asistentek a dalších profesí participujících na zajištění ošetřovatelské péče. Vzhledem k výsledkům průzkumu zájmu o aktuální problematiku ve zdravotnictví byly do programu konference zařazeny přednášky významných odborníků z oblasti zdravotnického práva. Konference byla realizována s mezinárodní účastí, s anglickým, českým a slovenským jednacím jazykem. Příspěvky byly zaměřeny na právní aspekty ve zdravotnictví, kvalitu života pacientů, kvalitu poskytované péče, nežádoucí události ve zdravotnictví, použití měřících škál v práci sestry, spokojenost sester, pediatrickou a porodnickou péči a vzdělávání v ošetřovatelství. V evaluaci účastníci ocenili odbornou úroveň jednotlivých příspěvků a zajímavá témata z oblasti zdravotnického práva a použití měřících škál v posouzení pacienta.
Sborník příspěvků ve formě abstraktů nebo plnotextů je abecedně řazen dle autorů, s uvedením textu v českém – slovenském jazyce a v anglickém jazyce. Příspěvky účastníků s aktivním vystoupením v anglickém jazyce jsou zveřejněny pouze v angličtině.


Současně nakupované